Ako ih naljutite, pakao će se sručiti na vas: Ovo su tri najzlobnija znaka u horoskopu

Svako od nas ima pomalo zla u sebi. Međutim, osobama rođenim u nekom od ovih znakova, ne želite da stanete na žulj.

0

ŠKORPIJA

Škorpijom vlada Pluton, planeta koja se često povezuje sa smrću, moći i transformacijom. Iako su tvrdoglave i često brzoplete, Škorpije retko kada svađu počinju prve. Ukoliko pokušate da ih isprovocirate, najpre će se skloniti i upozoriti vas da ih ostavite na miru. Međutim, ukoliko preterate i pređete njihovu zamišljenu granicu – pakao će se sručiti na vas. To ne znači da osobe rođene u ovom znaku ne umeju da vole, već samo da ukoliko ih povredite, smisliće hiljadu i jedan način kako biste se osetili kao što su i oni.

Foto: Shutterstock

OVAN

Osobama rođenim u ovom znaku vlada Mars, planeta rata, te su stoga veoma kratkog fitilja. Za razliku od Škorpija, Ovnovi su više opasni nego zlobni, ali svakako ne biste želeli da naljutite nekoga ko je rođen u ovom znaku. Kada Ovan nešto naumi, to će se dogoditi – nisu bitna sredstva, već samo krajnji cilj, a to ponekad plaši ljude u vašoj okolini.

VAGA

Vage su naizgled mirne, povučene i dobre osobe i vrlo često imaju ogroman prag tolerancije. Međutim, ukoliko ih naljutite dovoljno – zaboravite da postoje i spremite se da vam naplate sve što su prethodno opraštale. Vage ne biju bitke za koje znaju da će izgubiti. Veoma su taktične i diplomatične po prirodi, stoga budite pažljivi ako vam se dogodi da povredite osobu koja je rođena Vage.

Izvor BKTVNews/SK Magazin
Povezane vesti
Prikazujem...