Jedinstvena oaza za odmor: Sjajan način da se posvetite sebi i pobegnete od svakodnevnih obaveza

Beograd nudi mnogo, ali u moru ponuda koje pruža možemo da pronađemo samo našu oazu za odmor.

0

Stres na poslu, gužva u gradu, svakodnevne aktivnosti koje imamo nas iscrpe, a nismo uvek u prilici da otputujemo u neki mirniji kraj, tada se dešava da tražimo rešenje u našem okruženju i pronalazimo ga u spa centrima koji se trude da kroz domaćinsku pažnju, odličan odabir usluga koje pružaju za odmor i relaksaciju pomognu nama da zaboravimo na stres koji doživljavamo tokom nedelje.

Mesto za relaksaciju i odmor se nalazi nama bliže i nego što možemo da pretpostavimo. Predstavljamo vam najjeftiniji smeštaj u gradu koji ima bogatu ponudu usluga i apartmane po najvišim standardima, gde možete uživati u odmoru ili možda nekoj proslavi godišnjice, rođendanu …

 Nirvana Spa Relax uvek svojim klijentima izlazi u susret za sve njihove želje!

U svojoj ponudi  “Nirvana Spa Relax” ima 11 apartmana koji sa svojim ponudama oduševljavaju svaku osobu koju su ugostili. Pored redovnih apartmanskih sadržaja poseduje i razne Spa i wellness sadržaje, među kojima posebno mesto zauzima pružanje usluge masaže.

MASAŽA

Kombinovano korišćenje masaže sa ostalim wellness i Spa sadržajima, zajedno sa odmorom i opuštanjem u komforu Spa apartmana, ima blagotvorno dejstvo na fizičko i mentalno zdravlje organizma i sveukupno psihofizičko blagostanje.

ZDRAVA HRANA U BEOGRADU

Prateći savremene trendove “Nirvana Spa Relax” apartmani su prepoznali značaj ove teme – svojim gostima nudi mogućnost organskog doručka!

Valja napomenuti i to da se poslednjih godina beleži porast broja korisnika wellnes i Spa usluga. Ovi sadržaji osim što upotpunjuju i obogaćuju boravak turista u datom smeštajnom objektu, utiču pozitivno na fizičko i mentalno zdravlje ljudi i sveukupni osećaj blagostanja.

ĐAKUZI

Apartmani pored redovnih sadržaja poseduju i razne wellness sadržaje, među kojima je svoje mesto našao i đakuzi.

Apartmani poseduje i sledeće wellness sadržaje: profesionalnu spa finsku saunu, đakuzi, tepidarijum i sto za masažu. Njihovo kombinovano korišćenje ima blagotvorno dejstvo na fizičko i mentalno zdravlje organizma i sveukupno psihofizičko blagostanje.

SAUNA

Sauna rađena u drvetu i himalajskoj cigli, koja igra naročitu ulogu u detoksikaciji organizma i osvežavanju respiratornog trakta. Osim terapeutskog dejstva, himalajska cigla podiže estetiku enterijera saune na novi nivo, doprinoseći opštem osećaju užitka i zadovoljstva prilikom opuštanja u takvom okruženju.

Savremeni način života često nalaže, a slobodno možemo reći i nameće potrebu za nekim vidom opuštanja. Korišćenje saune sa himalajskom ciglom i đakuzija, u kombinaciji sa tepidarijumom u velikoj meri zadovoljava te potrebe i čini da se osećate zdravije i lakše, da takoreći „napunite baterije“.

Na kraju svi odlaze sa osmehom na licu, relaksirani i spremni za nove radne aktivnosti, uz komentar da će se vratiti da opet uživaju u luksuzu, udobnosti i odličnim uslugama koje pruža “Nirvana Spa Relax” centar.

Kako bi vam pripremili odličan ugođaj, kao i za sve informacije u vezi cena i slobodnih termina, domaćini “Nirvana Spa Relax” apartmana ljubazno mole da ih kontaktirate na mail adresu nirvanabgd@gmail.com ili na sledeći broj telefona 063/848-19-04.

Povezane vesti
Prikazujem...