Kako danas izgleda Olja, služavka iz kultnog filma “Martonci trče počasni krug” (FOTO)

Glumicu Melitu Bihali publika pamti po ulozi služavke Olje u kultnom ostvarenju Slobodana Šijana “Maratonci trče počasni krug”.

0

Pored uloge služavke porodice Topalović odigrala je više od 70 uloga na filmskom platnu. Režirala je i brojne predstave za decu, a četiri decenije igrala je na daskama koje život znače u pozorištu “Radović”.

FOTO: Printscreen Youtube

Publika je pamti po čuvenoj sceni u kojoj je Maksimilijan Topalović, kog je tumačio Mića Tomić, uvlači u kadu i cepa joj bluzu.

Glumica (80) se ove godine vratila profisiji zaigravši pored Mićka Markovića, Vladimira Tešovića Isidore Građanin, Eve Ras i drugih u komediji “Petak 13.”

Diplomirana dramska umetnica i profesorka svetske književnosti rekla je nedavno za medije da se zbog profesije trudi da jako mnogo čita.

FOTO: Printscreen Youtube

Takođe, za beogradske medije otkrila je da je zbog ljubomornog supruga bila primorana da odbije brojne velike uloge.

“U zenitu najveće slave dobijala sam veliki broj ponuda, ali on mi nije dozvoljava da ih prihvatim, jer se plašio šta će se dešavati na setu koji su van Beograda. Tako sam sve što se nije snimilo u prestonici odbijala. Možda je to moja greška, ali vreme ne mogu da vratim”, rekla je ranije glumica za “Puls”.

Izvor BKTVnews/SK Magazin
Povezane vesti
Prikazujem...