Kakvu priču krije najtužniji oglas u Srbiji? (FOTO)

Dan zaljubljenih je za nama, a zajedno sa njim stigli su i razni pokloni od onih koji su, u nekim slučajevim, u međuvremenu postali i bivši dragi.

0

Upravo zato je ovo danas najtužniji oglas na netu. Ovaj meda je verovatno kupljen kako bi nekoga obradovao, i pokazao da će neko još dugo bude voljen i grljen.

Ali, ovaj meda je imao drugu sudbinu. On je samo jednom zagrljen. Sasvim je nov, i još nije stigao da zagreje srce nekome, da pravi društvo u dugim noćima ili da nekom detetu posluži kao jastuk.

Ne, ovaj meda je dva dana nakon Dana zaljubljenih već na tržištu. Studentkinja iz Beograda je postavila oglas u kojem objašnjava da je reč o sasvim novom medi, a verovatno želi da ga se otarasi jer sa sobom nosi i tešku ljbavnu priču, a samim tim i puno bolnih uspomena.

Naravno, oglas je odmah postao totalni hit, interesenata već ima, ali ono što većinu zaista zanima jeste – kakva li se priča krije ize ovog velikog, nasmejanog mede?

Da li je možda u pitanju prevara ili je možda dečko iznervirao devojku nemaštovitim poklonom, a možda je u pitanju nešto sasvim drugo?

Bilo kako bilo, mi se nadamo da će ovaj meda naći dobar dom, u kojem će ga još mnogo grliti – ali i da će devojka naći dečka čijeg će medu želeti zauvek da sačuva. Pa čak i ako raskinu.

VEČNA LJUBAV: DESET GODINA NAKON MUŽEVLJEVE SMRTI DOBILA JE POKLON KOJI JE ŠOKIRAO

Povezane vesti
Prikazujem...