Knedle sa višnjama za samo 12 minuta

Novi “Frikom” proizvodi

0

Da li nekada, dok šetate gradom osetite mirise koje vas podsećaju na detinjstvo i bakinu kuhinju u kojoj je samo za vas spremala omiljenu poslasticu – ukusne knedle?
Ukusi detinjstva nas mogu navesti da sami napravimo knedle, ali šta ako se dogodi da omiljeni kolač ne bude ni nalik onom kakvog ga se sećate.
Zato su tu “Frikomove” knedle sa bogatim nadevom od višanja koje su nepogrešiv izbor u čijem ćete ukusu i mirisu sigurno uživati kao u domaćim knedlama. Priprema je laka i jednostavna, a ova sočna poslastica je odličan desert ili međuobrok, gotov za samo nekoliko minuta pripreme.
“Fikom” je pripremio i  poseban recept za uspešan početak dana.
Uključite rernu, uzmite “Frikomove” Hrono pogačice – brzo smrznuti proizvod od mešavine brašna spelte, heljde i raži sa dodatkom semenki suncokreta i susama i celih zrna raži i heljde.
Hrono pogačice možete da kombinujete uz razne namaze, od humusa, avokada ili namaz od ljute paprike i susama. Od pogačica možete da napravite ukusan sendvič sa pršutom i sirom, ili sa lososom, mirđijom i krastavcem. Hrono pogačice možete da “smažete” samo sa jogurtom, ili naparavite bogat doručak uz jaja sa origanom, domaćim ajvarom i puterom sa mirođijom.
 

Povezane vesti
Prikazujem...