Koji mesec će u 2019. godini biti najgori za vaš horoskopski znak

Saznajte koji mesec u narednoj godini će biti težak za vaš horoskopski znak i budite spremni da se suočite s problemima.

0

Pozicioniranjem Jupitera u Strelcu tokom 2019. godine, svaki znak bi trebalo da ima koristi – više sreće, optimizma i osećaja avanture.

Ovan – jul

Iako bi to mgao biti vrhunac leta za vas, jul će bez sumnje biti mesec pun izazova za Ovnove. Kako retrogradni Merkur bude počeo 7. jula, napetost će se povećati i pred vama će se naći mnogobrojni konflikti.

Bik – novembar 

Pun Mesec u Biku ima intenzivan uticaj na sve horoskopske znakove. Ovaj astrološki događaj će imati veliki uticaj u upravljanju odnosima i, nažalost Ovnova, na radnom mestu će biti tenzija. Držite se, decembar će ti biti bolji mesec.

Blizanci – februar

Ovo će biti veoma težak mesec za Blizance. Činjenica da će nekoliko planeta ući u Ribe u februaru, ukazuje na to da će zbunjenost i uznemirenost uticati na odluke koje donosite. Često ste prevareni i izmanipulisani, zato uvek tražite pouzdano drugo mišljenje.

Rak – mart

Vaši najveći izazovi biće na polju ljubavi. Mars u Biku će vam pružiti energiju, a retrogradni Merkur u Ribama će zaustaviti bilo koji napredak koji ste napravili u vezi ili braku. Ovo bi trebalo da se promeni u sledećim mesecima, samo budite strpljivi i ne reagujte ishitreno.

Lav – jul

Retrogradni Merkur uticaće na Lavove rođene u julu, koji će biti pod stalnim stresom. Iako nije prijatno saznanje da će vam najteži mesec biti baš onaj u kom ste rođeni, neka vas teši da ćete moći da uživate do kraja godine.

Devica – mart

S mladim Mesecom u Ribama i još jednim retrogradnim Merkurom, postaćete podložniji kašnjenju i neugodnostima. Zbog povećane nervoze, imaćete nevolja više nego drugi znakovi. Pokušajte da ostanete pribrani kad osetite da napetost raste.

Vaga – februar

Nastavak prisustva i uticaja Urana i Plutona na vaš znak, imaće destabilizirajući uticaj na vas. Vagama je potrebna ravnoteža u životu, pa ćete se zbog toga boriti s nervozom i naglim promenama raspoloženja.

Foto: Shutterstock

Škorpija – jul

I za Škorpije će jul biti pun izazova. Javiće se problemi vezani za komunikaciju, što će vas frustrirati. Često ćete i zaplakati zbog osećaja nemoći da izaćete iz stresne situacije.

Strelac – april

Strelčevima će ovo biti najproblematičniji mesec jer njihov vladar Jupiter ulazi u retrogradni tok. Nakon dobrog početka godine, osetiće se loše i zaglavljeno, kako finansijski tako i geografski. Tenzija takođe može da uđe u vaš ljubavni život.

Jarac – mart

Mart je još jedan težak mesec u celini, a astrološki događaji tokom marta mogu izazvati probleme u komunikaciji u životu Jarčeva. Najizraženiji će biti uticaj retrogradnog Merkura. Iako ste obično vični govorima i nametanju svog mišljenja,  u martu možete imati problema u komunikaciji.

Vodolija – jul

Izgleda da će jul biti najgori mesec u 2019. godini. Vodolije će imati ozbiljne probleme u međuljudskim odnosima. Iako to nije vaš stil, ali problemi koji se odnose na prošlost, mogu biti koren vaših nevolja. Budite jasni sa svojim osećanjima, kako biste lakše prevazišli probleme.

Ribe – mart

Ulazak Urana u Bika donosi male pozitivne promene. Međutim, prisustvo Jupitera kasnije u mesecu će dovesti do finansijskih poteškoća.

Izvor BKTVNews/SK Magazin
Povezane vesti
Prikazujem...