Modni stručnjaci savetuju: Tri tipa farmerica koje svaka žena treba da ima (FOTO)

Farmerke su najuniverzalniji komad garderobe, koji možete da nosite u svakoj prilici, a evo šta stručnjaci kažu koji tip vam je neophodan.

0

[banner]
Od uskih, preko pocepanih, do dubokih farmerica, izabrati one prave je veoma teško.

Foto: Shutterstock
Međutim, modni stručnjaci su otkrili koja tri para farmerki odgovaraju svima i bez kojih vaš garderober neće biti potpun.

Zavirite u ormare majki i baka i nađite modne dodatke koji će biti hit ove jeseni (FOTO/VIDEO)

Uske farmerke

 

Foto: Shutterstock
Ovaj model je ujedno i najpopularniji, a sigurno je da ga svaka žena ima u garderoberu. Uske farke su idealan izbor kada niste sigurni šta biste obukli jer idu bukvalno uz sve. Patike, štikle, čizme, sa njima jednostavno ne možete pogrešiti.

Zaboravite na maslinasto zelene jakne i krzno u boji, ove jeseni nosiće se nešto sasvim drugačije (FOTO)

Što se tiče boja i kroja farmerica, modni stručnjaci savetuju da svaka žena u gareroberu treba da ima barem jedan par crnih  ili tamnih, kao i da uvek kupuje odogovarajući broj.

Duboke farmerke 

 
Foto: Shutterstock
Ovaj model naročito je popularan poslednjih nekoliko sezona. Bilo da su u pitanju “boyfriend jeans” ili klasične duboke farmerke, vrlo ih lako možete uklopiti uz sve, a naročito su dobre za niske devojke.
Opuštene farmerice
Za razliku do uskih, ove farmerice treba da vam služe za one momente kada na brzinu želite da izađete iz kuće, a izgledate pristojno. One bi trebalo da budu malo šireg kroja kako bi vam omogućile da se ne smetano krećete.

 
Foto: Shutterstock
Takođe, svaka žena trebalo bi da ima onaj par farmerica koji joj stoji kao saliven i u kojima se oseća najbolje, za prilike kada želi da se skocka.

Za kišne i tople jesenje dane: Hit obuća za predstojeću sezonu (FOTO, VIDEO)

[banner]

Povezane vesti
Prikazujem...