Nedeljni horoskop: Ovnove očekuju zanimljiva dešavanja, Jarčevima stižu dobre vesti, Blizancima ljubomora kvari sreću

Rakovi sređuju nerešene probleme, Vagama kraj nedelje posebno dinamičan.

0

OVAN

Tokom nedelje vas očekuju zanimljiva dešavanja, poziv prijatelja koji mogu da vas iznenade lepom vešću. Posao koji ste čekali više od dva, tri meseca otvara vam se kao put na koji vi treba da idete, dosta sreće tokom nedelje. Gledate optimistično na jednu vezu i poznanstvo sa Vodolijom. Ovo ima predispoziciju da bude lepa i uspešna veza. Oni koji su u braku mogu biti mirni jer je partner neko ko voli vernost i odanost a pokazivanje emocija nije mu teško. Dobro se osećate.

BIK

Nesigurni ste u jednog poslovnog partnera ali razgovarajte sa njim jer možete da ga odobrovoljite. Vikend donosi pozitivne aspekte na finansijskom polju. Pomoć stiže od ženske osobe rođene u znaku Rak, a Blizanci su dobri za komunikaciju, ukoliko radite poslove usluga. Slobodni Bikovi trebalo bi da pokrenu unutrašnju emociju koja im je i te kako potrebna. Jedna osoba iz znaka Škorpije vas želi, ako ste u braku onda manji problemi. Zdravstveno ste u boljem stanju od predhodne sedmice.

Foto: Pixabay

BLIZANCI

Emotivno ste vezani za jednu osobu iz vatrenog sazvežđa, verovatno je to Strelac. Ako ste muškarac Blizanci onda ostajete u vezi sa ženom Ovan, ukoliko ste žena Blizanci vaš muškarac želi da vas sputava, ljubomoran je i posesivan. Često se borite sa ljubavnom nepravdom. Poslovno niste preterano aktivni, kao da vam sudbina ide na ruku i dobar ste organzator, samo je važno da budete skoncentrisani i novac će sigurno doći tokom nedelje. Patite od česte nesanice.

RAK

Sređujete nerešene probleme, mislili ste da ćete ići na put ove sedmice ali vam je preporuka da to ostavite period pred novu godinu. Potrebno je da imate saradnike koji su spremni na rad i na novitete. U petak možete očekivati veći novac. Sreda i četvrtak su dobri dani za psihološku stabilnost i pokretanje novih ideja. Slobodni Rak može biti u žiži interesovanja. Dobro duštvo, zabava i šta će mu više. Rak u braku voli društvo ali više voli pažnju voljene osobe i romantiku za dvoje. Obratite pažnju na respiraciju pluća tokom vikenda.

LAV

Harizmatični znak Lav u braku ima ,,opasnog“ partnera koji voli da zna sve o njemu. Gde se kreću, šta rade sa kim se druže pa čak i konto, koliki je. Naročito ako ste u vezi sa Škorpijom. Slobodni imaju tajnu vezu sa Vagom ili Ribama. Ono što je potrebno da smanjite svoju nervozu od samog početka nedelje. Kraći put ili kretanje ka ostvarenju nove saradnje sa osobom iz znaka Blizanci, Rak , Bik ili Vaga. Radna atmosfera je velika i saradnici su uz vas, dobra energija tokom sedmice na poslu popraviće i zdravlje.

Foto: Pixabay

DEVICA

Ponedeljkom gledajte da sarađujete sa vodenim znakovima. Otežanje na poslu koji ste imali tokom prošle nedelje, sada prealazi u kreativnu pozitivnu energiju. Nisu vam potrebni drugi previše da se angažuju da biste vi počeli da radite ili stvarate ionako oni vas koriste. Čuvajte ideje. Partner je posesivan i ništa ne govori, ćuti. Vas to nervira jer vi volite iskrenost. Bik je prejak za vas u ovom trenutku dok bi Jarac ili Rak doneli stabilnost. Zdravlje dosta dobro.

VAGA

Kao najvažniju stavku u svom poslovanju uzimate saradnika iz znaka Bik. On može da vam probudi unutrašnju kreativnost. Početak nedelje biće više opisan sanjalički, u mislima i ne lakom donošenju odluka. Kraj nedelje posebno dinamična. Petak i vikend mogućnost zarade. Ukoliko ste sami imaćete divnu avanturu i lep provod sa partnerom koji je u odnosu na vas dosta stariji. Uživajte u iskrenim emocijama. Kontraindikacije postoje na lekove koje uzimate.

Foto: Shutterstock

ŠKORPIJA

Poslovno ste zadovoljni, radite i ne žalite se. Saradnici ili vaši radnici znaju da ćete imati mogućnost da im izađete u susret i povećate plate. Ako ste u vezi ili braku onda preopterećenost oko dokazivanja iskrene ljubavi, želite da se osamite. Oni koji su slobodni imaće odličnu nedelju za provod i novo poznanstvo u velikom društvu. Pozitivna nedelja pred vama za ljubav. Vi ste odgovorni za svoje zdravlje. Čuvajte noge, gornji deo tela u predelu ramena.

STRELAC

Sposobni ste da privučete ljude koji su vam veoma potrebni, imate smisla za marketing, menadžment, spajanje nespojivog, talenat da se zaradi. Ove nedelje jedino Jarac ili Bik može da vam pomogne. Petak dobar dan za novac ili dodatni rad. Vikend je dobar za sve, kako one u braku tako i slobodne Strelčeve. Posebnu strast će doživeti oni Strelčevi koje se budu upustili u avanturom sa Škorpijom ili jednim neobuzdanim Lavom. Osetljivo vam je grlo. Povešena temperatura.

JARAC

U petak ćete morati da obavite jedan ozbiljniji razgovor koji će vam doneti puno novca u budućnosti. Niste svesni još uvek svoje moći nad drugima ali se polako popravljate uz jednu Devicu koja vam je savetodavac i uvek uz vas. Vikend dobar za novac. Oni koji imaju vezu mogu biti pritisnuti ljubomorom partnera. Ako ste u braku partner je zahtevan i tražiće kontrolu kroz kuću, kućni budžet. Zdravstveno vas prate hronična oboljenja, nervoza ili unutrašnji nemir.

Foto: Shutterstock

VODOLIJA

Morate da promenite stav ako želite da opstanete u poslu koji volite da radite. Poslovno se previše vezujete za klijente ili saradnike i onda trpite razne posledici čak i ucene. Pomalo usamljene a slobodne Vodolije mogu očekivati susret sa srodnom dušom u okviru neke humanitarne organizacije ili izleta preko vikenda. Bračni partneri imaju dobar period tokom nedelje, izlivi emocija, iako atipično za ovaj znak, biće u ekspanziji. Zdravstveno obratite pažnju na čulo vida koje polako ali sigurno slabi od preteranog rada.

RIBE

Do subote ćete se nekako snaći na poslu, imate ideja da radite sami. Razmišljate na novac koji treba da zaradite ali i dobro plasirate i organizujete kroz razne delatnosti koje vam iskrsnu. Od srede novac dolazi preko Raka, Blizanca ili Vodolije. Mogli bi da pokrenete novi projekat iz oblasti umetnosti. Ako ste u braku onda imate dominaciju nad partnerom, potrebno je da spustite loptu kako bi imali realnu sliku stanja u zajednici. Ako ste sami onda interesovanje stiže preko osobe iz znaka Devica. Dobro se osećate zdravstveno.

Izvor Astrolog Darka Cvetković
Povezane vesti
Prikazujem...