O nama

Informativni portal BKTVNews okupio je tim profesionalaca sa bogatim iskustvom u tradicionalnim i modernim medijima, koji zahvaljujući sinergiji znanja, iskustva i profesionalizma svakodnevno obara sopstvene rekorde.

Svakoga dana svojim sve brojnijim posetiocima, prenosimo aktuelne, tačne i pravovremene vesti iz zemlje, regiona i sveta. Početak onoga što je danas portal BKTVNews seže u proleće 1994. godine, kada je dozvolu za rad dobila BK Televizija, koja je, kako se kasnije ispostavilo, postala i ostala najomiljenija TV stanica srpske porodice koja je kvalitetnim programom uvek išla korak ispred drugih.

Deset godina je prošlo kako je BKTV nasilno prestala sa radom, ali tim profesionalaca nastavlja da informiše građane na portalu BKTVNews i da svojim sve brojnijim posetiocima pruža aktuelne, tačne i pravovremene vesti iz zemlje, regiona i sveta. Spojili smo znanje i iskustvo sa modernim načinima informisanja.

Na našem i vašem portalu bićete informisani o dešavanjima u zemlji i svetu, pratićete izveštaje sa sportskih dešavanja, čitaćete kolumne i autorske tekstove na goruće društvene teme. Tu smo da vas zabavimo, ali i da čujemo šta vas muči. Ukoliko ste rado gledali BKTV, rado ćete pratiti vesti na BKTVNews.

Tu smo da vas informišemo. Do čitanja!