Otrovane košarkašice Srbije

kosarkasice Otrovane košarkašice Srbije

Grupa mladih košarkašica Srbije, koje se nalaze na Evropskom prvenstvu u Debrecinu, otrovalo se hranom i završilo u bolnici. Osim igračica, otrovali se i glavni i pomoćni trener Ranko Varagić i Vladan Stojiljković, kao i tim menadžer Jelena Popović.

Grupa od šest košarkašica mlade reprezentacije Srbije i članova stručnog štaba otrovala se hranom na Evropskom prvenstvu u Debrecinu, ali je njihovo stanje stabilno, saopštio je danas Košarkaški savez Srbije (KSS).

“Zoran Kovačić i ja došli smo u Mađarsku kako bismo smanjili brigu roditelja i sada mogu da im kažem da je sve pod kontrolom. U bolnici su još uvek Tamara Rajić, Emeše Vida i Jovana Đorđević, ali se nadamo da će i one izaći za nekoliko dana. Preliminarni rezultati analiza ukazuju na trovanje salmonelom, ali bi sve trebalo da se utvrdi do utorka”, rekla je potpredsednica KSS Ana Joković za sajt Saveza.

Ona je istakla da se radi o velikom propustu organizatora i dodala je da je sličan problem imala i selekcija Portugalije.

“Mi ćemo u svakom slučaju podneti prigovor. Samo bih želela da zahvalim igračicama što su uopšte imale volju za igrom u ovakvim momentima, a o sjajnim rezultatima neću ni da pričam, pošto su već sada uradile dovoljno. Takođe, veliku zaslugu za oporavak igračica imaju doktor Moma Jakovljević i fizioterapeut Igor Kovačić”, istakla je Jokovićeva.

Pored igračica, otrovali su se i prvi trener Radenko Varagić, pomoćni trener Vladan Stojiljković i tim menadžer Jelena Popović. Srpske košarkašice večeras od 20:30 u Debrecinu igraju meč trećeg kola protiv Rusije.

Izvor: RTS

facebook Otrovane košarkašice Srbijetwitter Otrovane košarkašice Srbijegoogle Otrovane košarkašice Srbijetumblr Otrovane košarkašice Srbijepinterest Otrovane košarkašice Srbije
Share