Ovacije u Kini: Misice Srbije, BiH i Crne Gore zaigrale Užičko kolo, pridružile se i ostale učesnice izbora za mis sveta (VIDEO)

Predstavnice Srbije, Crne Gore i Bosne i Hercegovine na izboru za Mis sveta – Ivana Trišić, Natalija Gluščević i Anđela Paleksić zaigrale su u programu uživo Užičko kolo, a njihov nastup publika je ispratila gromoglasnim aplauzom.

0

Njima su se pridružile i mis Mađarske Andrea Šarvaš i mis Škotske Linzi Mekliland.

Snimak koji je na Instagramu postavila crnogorska misica Natalija Gluščećiv za kratko vreme naišao je na brojne pozitivne komentare.

“Za mene ste vas tri pobednice”, “Bravo devojke, veselo, poletno, mladalači, to su prave pobede”, “Bravo devojek tako se to radi” , “Svaka čast. Naše lepotice i naš ponos”, samo su neki od komentara.

View this post on Instagram

Još jedan dan do zatvaranja glasanja. Pomozite mi da se plasiram u drugi krug Head to Head Challenga na Miss World takmičenju. Glasajte da pobedi Srbija! 🇷🇸🇷🇸🇷🇸 1. Lajkujte oficijalnu Miss World Serbia stranicu https://www.facebook.com/Miss-World-Serbia-244547378993049/ 2. Glasajte na Miss World Website-u: https://missworld.com/#/contestants/5452 – Kliknite na link, klik na Srbiju i klik na VOTE(glasaj)! 3. Lajkujte i komentarisite moje fotografije na OFICIJALNOM MobStar profilu (zapratite Ivana Trišić) 4. Glasajte na Model Power Live – https://missvo.modelpowergd.com/en/?id=1#/detail?id=108 – Klik na link, klik Srbija i kliknite LIKE. Hvala svima na podršci! 👑❤

A post shared by 👑 MISS WORLD SERBIA 2018. 👑 (@ivana_trisic) on

Naša predstavnica postavila je fotografiju sa ovogodišnjeg takmičenja, uz komentar “Ujedinjene”, zahvalivši se svojoj zemlji na neizmernoj podršci.

View this post on Instagram

ชุดสวยคนใส่ก็สวย 🇹🇭❤️❤️🔥 📸 : วิศเวศ วัฒนสุข @nicolene.pb is @missthailandworld_official #นิโคลลีน #สวยย #mtw2018 #mw2018 #ilove#missthailandworld2018#missworld2018#missthailand #miss#สุดสวย#พานิโคลลีนไปถึงฝัน#ตัวเตร็ง#มงเถอะจ้า#สุดสวย#สวยงาม#missthailandworld2018#มงต้องลงล้าวววว #missthailand#missworld#ส่งนิ้งไประดับ#มงแล้วจ้า#สวยมาก#นางงาม2018#นางงาม#นิโคลลีนไทยแลนด์#missworld2018thailand ขออนุญาติเจ้าของรูป

A post shared by MISS WORLD 2018 1st Runner-up (@fc.nicolene.fc) on

Vanesa Ponče de Leon (26) iz Meksika proglašena je za Mis sveta, a laskavu titulu predala joj je prošlogodišnja naj-lepotica Manuši Čilar iz iz Indije. Na izboru za mis sveta za prvu pratilju izabrana je predstavnica Tajlanda, a za drugu lepotica iz Ugande. Na takmičenju, održanom u gradu Sanja u Kini, učestvovalo je 118 kandidatkinja.

Izvor BKTVNews/SK Magazin RTS
Povezane vesti
Prikazujem...