Pijte ove napitke svako veče i mršavite dok spavate

Ako želite da smršate i imate tanak struk i ravan stomak, redovnim konzumiranjem ovih napitaka pre spavanja možete brzo doći do željene forme.

0

Sok od limuna

Foto: Shutterstock

Ispijanje vode sa limunom nosi mnoge prednosti, uključujući gubitak masnog tkiva. Studija objavljena u časopisu Journal of Ayurveda i Integrative Medicine pokazala je da su ljudi koji su četiri puta dnevno pili sok od limuna za vreme posta, izgubili na težini. Kako bi vam piće od limuna bilo delotvornije, kombinujte limun sa dva krastavaca, pomorandžom i litar vode. Možete da dodate med i nanu.

Čaj od đumbira

Foto: Shutterstock

Đumbir ima lekovita svojstva, a studija objavljena u Annals of the New York Academy of Sciences je otkrila da delotvorno deluje i protiv gojaznosti. Ispijanje čaja od đumbira pre spavanja takođe pomaže telu da bolje apsorbuje hranljive materije. Osim toga, pomaže varenju hrane i ublažava želudačne tegobe. Ako želite da učinite čaj od đumbira ukusnijim, dodajte malo limuna i kašičicu meda.

Sok od ananasa

Foto: Shutterstock

Ananas je bogat vlaknima, nema puno kalorija i prirodni je antioksidans pa se često preporučuje ljudima koji žele da izgube suvišne kilograme. Hrana i piće bogato vlaknima će ljude brzo da zasite, međutim to neće da utiče na širinu struka. Pomešajte ili iscedite sok od ananasa s limunom. Ako želite, možete dodati i komadiće ananasa u piće. Ako je ananas dovoljno sladak, nema potrebe za medom.

Izvor BKTVNews/SK Magazin B92
Povezane vesti
Prikazujem...