Pogledajte: Skrivena kamera – “Duh” u liftu (VIDEO)

Kako biste reagovali kada bi se lift kojim se vozite odjednom zaustavio zbog nestanka struje, a pred vama se ukazala raščupana devojčica sa lutkom u ruci? Upravo to se dogodilo Brazilcima koji su bili žrtve skrivene kamere, i svi do jednog su pomislili da su ugledali duha.

Šala koja je posetiocima jedne poslovne zgrade u Brazilu uterala strah u kosti počinje tako što osoba ulazi u lift, ne sluteći da je kamere snimaju.

U jednom trenutku nestaje struja i lift se zaustavlja, a iz pregrade sa unutrašnje strane izlazi raščupana devojčica koja drži lutku. Nju primete tek kada se ponovo vrati struja.

Nezvana gošća je obučena u belo i drži lutku
Obučena u belu spavaćicu, poput duha, ona nemo posmatra “žrtvu”, koja ne može da veruje svojim očima.

Prava panika nastaje kada devojčica počinje da vrišti, a “žrtva” panično pritiska dugmiće, u želji da se izbavi iz situacije nalik na horor film.

Nijedna od osoba koje su se tog dana provozale “ukletim” liftom nije ostala ravnodušna na prizor. Bilo je vikanja, suza i ubrzanog lupanja srca, a podjednako burno su reagovali i muškarci i žene.

Izvor: Blic

facebook Pogledajte: Skrivena kamera   Duh u liftu (VIDEO)twitter Pogledajte: Skrivena kamera   Duh u liftu (VIDEO)google Pogledajte: Skrivena kamera   Duh u liftu (VIDEO)tumblr Pogledajte: Skrivena kamera   Duh u liftu (VIDEO)pinterest Pogledajte: Skrivena kamera   Duh u liftu (VIDEO)
Share