Poznata glumica, šest meseci posle porođaja, pozirala u neobičnom izdanju (FOTO)

Poznata holivudska glumica i zvezda filma “Beležnica” Rejčel Mekadams (40) pozirala je za magazin “Girls Girls Girls” u nesvakidašnjem izdanju.

0

Kanadska glumica koja je u aprilu postala majka prelepog dečaka, pozirala je u Versaćeovom sakou i Bulgari dijamantima dok je na grudima nosila pumpice za izmlazavanje mleka.

Autorka fotografija, inače osnivač magazina za koji je Mekadams pozirala, navela je da je imala milion razloga za snimi ovakvu fotografiju.

Foto: Rejčel Mekadams/ Printscreen youtube

“Snimanje ovih fotografija nastalo je šest meseci otkako je Mekadamsova rodila sina. U pauzama je izmlazavala mleko pomoću pumpice, jer doji svoju bebu“, napisala je Kler Rothstejn pored fotografije na svom Instagram profilu, dodavši da su fotke još glamuroznije i moćnije jer glumica na njima nosi Versaće sako i Bulgarijeve dijamante.

ttps://www.instagram.com/p/Brhe4xHgQqY/

“Iako nismo bili sigurni ko je prvi rekao da treba da napravimo ovakvu fotografiju, prilično sam sigurna da je Rejčel bila ta, što čini da je volim još više. Dojenje treba da bude najnormalnija stvar na svetu i ne želim da mislim da će neko biti uvređen ovim fotografijama“, zaključila je Rothstejn.

Kada je reč o dojenju u Srbiji tek 12,8 odsto porodilja hrani svoje bebe isključivo majčinim mlekom tokom prvih šest meseci, dok sve ostale koriste i dohranu.

Srpska vlada donela je i Uredbu o nacionalnom programu podrške dojenju, porodičnoj i razvojnoj nezi novorođenčeta koja je stupila na snagu 19. jula, a kako je tada navedeno za sprovođenje ovog programa će u 2019. i 2020. godini biti izdvojeno po 2,5 miliona dinara.

“Majčino mleko ima neprocenjivu vrednost za sveobuhvatni razvoj, jer sadrži sve što je potrebno za fizički, psihički, socijalni, emocionalni i saznajni razvoj, razvoj svih čula i inteligencije, štiti od mnogih infekcija i alergija, a kod odojčadi smanjuje rizik od sindroma iznenadne smrti”, stoji u tekstu Uredbe.

Kada je reč o mama ostalim evropskim zemljama, mame u Britaniji najređe doje od svih.

Izvor BKTVNews/SK Magazin
Povezane vesti
Prikazujem...