Prava Zlatokosa: Ona se nije šišala 28 godina, a kosu pere ponekad (FOTO)

Alena Kravčenko (33) iz Odese u Ukrajini majka je bliznkinja Valerije i Miroslave (6), a osim toga uspešna je i na poslovnom planu. 

0

Međutim, Alena je postala poznata širom sveta po svojoj kosi. Naime, ona se nije šišala 28 godina i ima kosu dugu 1,8 metara i zbog toga je zovu Zlatokosa ili Rapunzel. Kaže da kosu pere na svake tri nedelje i da je upravo to tajna u održavanju.

“Volim svoju dugu kosu i da brinem o njoj. Mislim da proizvodi koje koristimo nisu dobri i mogu da istanje vlasi. Najviše volim prirodan izgled kose, i zato koristim samo prirodna ulja”, rekla je Zlatokosa.

View this post on Instagram

Делай сегодня то, что другие не хотят… Завтра будешь жить так – как другие не могут…❤❤❤ #instagram#длинныеволосы#longhair#rapunzel#длиннаякоса#красивыедевушки#topgirls#odessagram#одесса#длиннаякоса#рапунцель#аленакрасадлиннаякоса#длинныеволосыукраина#длинныеволосыодесса#волосыодесса#superlonghair#sexiesthair#hairdiva#reallylonghair#instahair#longhairdontcare#hairstyle#hairfashion#famouspeople#starlife#verylonghair#hairstyles#рапунцельукраина#rapunzelukraine#longhairbeauty#hairinspiration

A post shared by Alena Kravchenko (@alenuwka__) on

Inače, Alena se bavi organizizovanjem dečijih zabava.

“Obično kosu vežem u punđu. Kada je pustim, privlačim pažnju i ljudi žele da se slikaju sa mnom. Zovu me Zlatokosa, mislim da me ovo čini jedinstvenom”, kaže ona.

Aleni je majka oduvek pričala da lepota žene zavisi od kose.

“Shvatila sam da je u pravu, jer nema ništa lepše od žene s prirodnom kosom”, kaže Alena.

View this post on Instagram

Легкая небрежность с утра и оля-ляяяя прическа готова!😋 С добрый утром,друзья! #instagram#длинныеволосы#longhair#rapunzel#длиннаякоса#красивыедевушки#topgirls#odessagram#одесса#длиннаякоса#рапунцель#аленакрасадлиннаякоса#длинныеволосыукраина#длинныеволосыодесса#волосыодесса#superlonghair#sexiesthair#hairdiva#reallylonghair#instahair#longhairdontcare#hairstyle#hairfashion#famouspeople#starlife#verylonghair#hairstyles#рапунцельукраина#rapunzelukraine#longhairbeauty#hairinspiration

A post shared by Alena Kravchenko (@alenuwka__) on

Njena kosa je obićno pokupljena u punđe, ali i pletenice. Pusti je samo vikendom i tokom praznika da se “odmori”.

View this post on Instagram

"Увижу – поверю", – сказал человек. "Поверишь – увидишь", – сказала Вселенная.❤ #instagram#длинныеволосы#longhair#rapunzel#длиннаякоса#красивыедевушки#topgirls#odessagram#одесса#длиннаякоса#рапунцель#аленакрасадлиннаякоса#длинныеволосыукраина#длинныеволосыодесса#волосыодесса#superlonghair#sexiesthair#hairdiva#reallylonghair#instahair#longhairdontcare#hairstyle#hairfashion#famouspeople#starlife#verylonghair#hairstyles#рапунцельукраина#rapunzelukraine#longhairbeauty#hairinspiration

A post shared by Alena Kravchenko (@alenuwka__) on

Alena nikada nije šišala ni svoje ćerke, a sada se sprema to prvi put da uradi. Nada se da če i devojčice naslediti ljubav prema dugoj kosi.

Izvor BKTVNews/SK Magazin
Povezane vesti
Prikazujem...