Rešena misterija: Snimio čudovište iz Loh Nesa! (FOTO)

Fotografija koju je snimio jedan turistički vodič mogla bi da stavi tačku na decenijama dugu debatu da li čudovište ih Loh Nesa zaista postoji.

0

Turistički vodić Riki D. Filips (39) odmarao je prošlog utorka na obali jezera Loh Nes, kada je u jednom trenutku čuo čudan zvuk. Nije mogao ni da pretpostavi da će upravo on svojim mobilnim telefonom uslikati, kako tvrdi, čuveno čudovište iz Loh Nesa.

Video sam kada je neko stvorenje promolilo glavu iz vode. Imalo je glavu “veličine ragbi lopte i greben preko očiju”,  objasnio je Filips za “The Sun”.

Prema njegovim rečima vrat ovog stvorenja bio je dugačak tri do četiri metra.

“Njegov vrat bio je dugačak tri do četiri metra i imao je glavu veličinu ragbi lopte i greben preko očiju. Bio sam zbunjen”, rekao je Filips dodavši da je njegova fotografija stavlja tačku na na dugogodišnju debatu o tome da li postoji čudovište iz Loh Nesa.

“Zvuk je bio čudan, kao kad neko izduvava vazduh kroz masku. Jedrio sam dosta i znam da prepoznam da li u vodi pliva delfin, foka ili nešto drugo. Ovo što sam video nije nalik ni jednoj poznatoj vrsti”, kategoričan je Filips.

To što je video, kako je opisao, bilo je dugačko, i ličilo na pticu.

“Da sam hteo da lažiram fotku sigurno bih je napravio da liči na nešto drugo, a ne na pticu”, rekao je ovaj vodič, čiju je fotografiju prihvatio “Registar čuvara Monster Official Loh Nes”.

Prethodni put, ovo čudovište zabeležio je jedan američki turista koji je 22. novembra video tamnozeleno biće, dužine oko 4,5 metara.

Filipsovu fotografiju možete pogledati OVDE!

Izvor BKTVNews/SK Magazin
Povezane vesti
Prikazujem...