Uhapšena devojka koja je namerno širila Sidu

Beogradska policija uhapsila je M. Č. (27) iz Zaječara zbog sumnje da je svesno i sa namerom zarazila nekoliko muškaraca virusom HIV.

226894 sex f Uhapšena devojka koja je namerno širila Sidu

Foto: Ilustracija

“M. Č. nije prostitutka. Ona je imala seksualne odnose sa muškarcima iz zadovoljstva, svesno želeći da ih zarazi sidom. Registrovana je kao HIV obolela od 2011. godine. Očigledno da je želela da se osveti nekom muškarcu”, navode u policiji.

Kako je objavio “Press” pretpostavlja se da je zarazila tri muškarca virusom HIV. Sagovornik iz policije je rekao da je prilikom privođenja i saslušanja delovala veoma hladnokrvno, a narednih dana trebalo bi da se dogodi prepoznavanje sa muškarcima koji su potencijalno zaraženi. Ako se dokaže svesna namera, njoj je prema Krivičnom zakoniku zaprećena kazna od dve do 12 godina zatvora.

Inače, M. Č. se amaterski bavila glumom, a poznavaoci je opisuju kao hladnokrvnu i pokvarenu osobu. Poreklom je iz Zaječara, a u Beograd se doselila pre nekoliko godina. Prema nekim informacijama, tokom istrage došlo je do indicija da je M. Č. imala seksualne odnose i sa dvojicom lokalnih beogradskih političara.

Izvor: Press

facebook Uhapšena devojka koja je namerno širila Sidutwitter Uhapšena devojka koja je namerno širila Sidugoogle Uhapšena devojka koja je namerno širila Sidutumblr Uhapšena devojka koja je namerno širila Sidupinterest Uhapšena devojka koja je namerno širila Sidu
Share
  • Zoran

    Ako se ima u vidu progresivna stopa širenja ove boleštine, onda će bogami mnogi nezajažljivi mačo muškarci imati veliku brigu.Inače,statistika kaže, da na ovakve tempirane bombe najviše naleću političari koji rade i razmišljaju po sistemu, “uzmi sve što ti život pruža”.

  • IdeJ0logicar

    kako kaze CECA:”pazi skime spavas,pazi skim se budis…”

  • Lui

    ako su samo politicari nema veze imamo ih na pretek ;-))