Vratili su mu novčanik koji je izgubio, ali unutra ga je sačekalo iznenađenje zbog kog se izbezumio

Hanter Šamat (20) krenuo je sestrino venčanje, ali je na putu od Omahe do Las Vegasa izgubio novčanik.

0

Imao je svega 60 dolara i jedan ček na 400 dolara od svog poslodavca, a uz to i ličnu kartu.

Kada je stigao u Vegas na venčanje, shvatio je da je izgubio novčanik, što ga je iznerviralo, jer je novac morao da traži od roditelja. On je rekao da ga je gubitak lične karte najviše iznervirao.

U Vegas je išao avionom kompanije Frontier, pa je posumnjao da oni možda imaju neke informacije o njegovom novčaniku. Nažalost, ipak nisu.

Hanterova majka se zabrinula da njen sin neće moći da se vrati kući, budući da nema ličnu kartu. Mladić je posle sat vremena, ušao u avion, ali se vratio bez novčanika.

Sledećeg dana stigao mu je paket, koji ga je iznenadio. Naime, u paketu je bio njegov novčanik s porukom.

U starom bunaru pronađen ćup s kovanicama starim skoro hiljadu godina (FOTO, VIDEO)

“Našao sam ovo na Frontierovom letu iz Omahe za Denver, zaglavljeno između zida i sedišta F u redu broj 12. Mislim da bi voleo da dobiješ svoj novčanik nazad. Sve najbolje! P.S. Zaokružio sam sumu na 100 dolara, kako bi mogao da proslaviš to što si dobio nazad novčanik. Uživaj”, stajalo je u pismu.

Mladić je toliko bio iznenađen da je triput brojao novac. On i njegova majka su želeli da se zahvale nalazaču, ali je poruku potpisao sa T, pa su odlučili da pomoć potraže na Fejsbuku.

Kopali su tunel za kanalizaciju i našli skelet muškarca, a ono što je nosio otkrilo je veliku misteriju (FOTO)

Posle nekoliko dana su saznali da je novčanik našao Tod Braun, a Hanter mu se zahvalio na neverovatnoj velikodušnosti, s obzirom da otplaćuje studentski kredit i kamion.

Izvor BKTVnews, SK Magazin
Povezane vesti
Prikazujem...