XXL VO: Postao je zvezda zbog svoje veličine, ovo se ne viđa u vestima svaki dan (FOTO)

Nikers živi u zapadnoj Australiji, zahvaljujući svojoj veličini postao je ineternet zvezda, ali je i spasao sebe klanice.

0

Sa 1.400 kilograma i visinom od 194 centimetra, Nikers je samo malo manji od svetskog rekordera Belina, koji živi u Italiji.

Baš zbog toga, Nikers je postao predmet priče širom sveta, od društvenih mreža do medija, poput Bi-Bi-Sija, Si-En-Ena, Ju-Es-Ej tudeja, Dejli mirora i drugih.

“Ovo je izmaklo kontroli. Nisam očekivao da će ovoliko da se pročuje. Proteklih dana mi telefon zvoni svakih deset minuta“, kaže Džef Pirson za Gardijan.

Nikersovoj slavi doprinela je i supruga pevača Džona Ledženda, američka manekenka Krisi Tajgen, koja ima armiju pratilaca na društvenim mrežama, koja je takođe fascinirana ovim divom.

“Mislim da je zbog toga što je čitava tema drugačija od uobičajenih. Ne vidi se svaki dan u vestima džinovski vo koji je ovoliki, a ljudi inače vole priče o životinjama“, ističe Pirson.

Nikers, koji pripada sorti holštajn, takođe je svojom veličinom sačuvao sebe od klanice, navodi njegov vlasnik i dodaje da će džin na miru provesti svoj život pasući na njegovom imanju.

Izvor RTS
Povezane vesti
Prikazujem...